Webinar | Arbeidsforholdet fra A til O

I samarbeid med GCE Blue Maritime inviterer SANDS til en serie med korte webinarer der vi gir våre beste råd og tips til arbeidsgivere om problemstillinger gjennom hele arbeidsforholdet fra ansettelse til opphør.

Slik hindrer du feilansettelser og får kontroll over prøvetiden 

Rekrutteringsprosesser er krevende, og på grunn av det sterke oppsigelsesvernet for ansatte kan feilansettelser være kostbare. Fersk rettspraksis fra Høyesterett viser at arbeidsgiver må være i førersetet når det kommer til å innhente relevant informasjon fra jobbsøkere. Vi gir deg nyttige tips for en smidig rekrutteringsprosess.

En god rekrutteringsprosess eliminerer likevel sjelden all risiko for feilansettelser. Husk derfor å avtale prøvetid før signering av arbeidskontrakt. Mange misforstår imidlertid prøvetidsordningen, og for å få tilsiktet utbytte av den er det en rekke forhold du som arbeidsgiver bør huske på. Vi belyser mulighetene og fallgruvene.

Tidspunkt og påmelding 
Webinaret sendes fra studio fredag den 4. juni kl. 08.30 – 09.30. I tillegg til programleder Elisabeth Solvang og SANDS’ arbeidsrettseksperter, får vi besøk av Lene Flem Debess, SVP HR & Organization i Optimar AS | styremedlem i HR Norge Nordvest.

Meld deg på her. Det er ingen deltakeravgift. 

Vel møtt!