Seminar Ålesund | Har du kontroll på reglene om endring og varsling i NS-kontraktene?

Vi har gleden av å invitere til seminar i våre nye lokaler i Ålesund om temaet endringer og varsling etter NS-kontraktene.

Vi vil gi en oppdatering av de relevante reglene om endringer og varsling: Hva må du passe på? Hvilke fallgruver må du unngå? Hvordan kan du oppnå en effektiv og god praktisk håndtering av det som kan oppfattes som noe stive formaliakrav?

Seminaret vil passe for alle som arbeider med NS-kontrakter: byggherrer, rådgivere, prosjektledere og entreprenører, herunder både total-, hoved- og underentreprenører.

Mange sitter med spørsmål som de ikke ønsker å fremme i plenum. Vi har derfor satt av tid etter seminaret til individuelle og uforpliktende samtaler hvor vi kan snakke om problemstillinger du står ovenfor akkurat nå. Dersom du ønsker en slik samtale kan dette bookes i påmeldingsskjemaet - samtalen er selvfølgelig vederlagsfri.


Tidspunkt og påmelding

Seminaret finner sted i våre nye lokaler i Tollbugt. 3, 2. et., i Ålesund onsdag den 10. november kl. 08.30 - 10.00. Meld deg på ved å trykke på denne linken. Vi byr på lett matservering.

Vel møtt!