Eli Rudshagen

Advokat (i permisjon)

Telefon
E-post
Last ned
Last ned
Prosjektass.

Eli Rudshagen er advokat ved SANDS’ kontor i Oslo, og er tilknyttet firmaets faggruppe for teknologi. Eli arbeider primært med IKT- og kontraktsrett, innovasjonskontrakter (herunder immaterielle rettigheter), personvern (GDPR) og konfliktløsning. Hun jobber også jevnlig med rådgivning knyttet til regelverksetterlevelse innenfor teknologi, helse- og næringsmiddelsektoren.

Hennes kjernekompetanse inkluderer utarbeidelse av kontrakter, kontraktsrådgivning og revisjoner, regulatoriske spørsmål knyttet til produkt- og markedsføringslovgivning, samt prosedyre og tvisteløsning knyttet til kommersielle kontrakter.

I 2018-2019 var Eli medlem av fagteamet som utarbeidet IKT-Norges nye standardavtaler for IKT-leveranser, og hun sitter i referansegruppen i forbindelse med pågående revisjon av Statens Standardavtaler (SSA) for IKT-leveranser.

I tillegg til en master i rettsvitenskap, har Eli en bachelor i Markedsføring, Internasjonalisering og Ledelse fra BI. Hun har arbeidet i mange år som daglig leder for en bedrift i sterk vekst innen helse- og matindustrien, og har bred erfaring fra prosjektledelse og markedsføring.

Eli bistår jevnlig medlemmer av Aleap og andre inkubatorer for innovasjonskommersialisering.

Kompetanseområder

2020 -

SANDS Advokatfirma DA

Advokat
2018 - 2020

SANDS Advokatfirma DA

Advokatfullmektig
2017

Universitetet i Oslo

Master i rettsvitenskap
2010

Høgskolen i Vestfold

Engelsk årsenhet
2001

Norwegian Business School - BI

Bachelor of Marketing, internationalization and management