Like muligheter

SANDS har kontor i syv byer spredt rundt i hele landert. Lokal kunnskap og patriotisme er en bærebjelke ikke bare i vårt advokatvirke, men også i vårt sosiale engasjement. 

Mange norske fotballklubber har påtatt seg et betydelig samfunnsansvar. Noen klubber bruker idretten til å hjelpe mennesker som har falt utenfor, andre har en særlig satsning på mangfold og like muligheter for kvinner og menn. Ved å samarbeide med disse fotballklubbene gir SANDS bistand til mennesker som har behov for juridisk hjelp, men ikke har ressurser og muligheter til å få det på annen måte. 

 

Vålerengas Gatelag

SANDS er støttespiller til Vålerenga Fotballs Gatelag. Gjennom kurs og individuell veiledning hjelper våre advokater de som trenger hjelp til å navigere i et vanskelig juridisk terreng.

Jobbsjansen

Veien for å komme ut i arbeidslivet kan være utfordrende for mange. Gjennom et velutviklet arbeidstreningsprogram hjelper Vålerenga de som av ulike grunner har falt utenfor til å få en lønnet jobb. Dette gir forutsigbarhet i hverdagen. mening, tilhørighet og egenverdi som er viktig for oss alle. Våre arbeidsrettsadvokater gir kurs om krav og rettigheter i arbeidslivet slik at deltagerne kjenner arbeidslivets regler.

AaFK Fortuna

Like muligheter, lokal verdiskapning, bærekraft og toppfotball. Dette er stikkordene for AaFK Fortunas arbeid.

AaFK Fortuna er en overbygningsklubb for regionens kvinnelag i fotball. Klubben arbeider bredt ut mot jentelagene i regionen og  arbeider for å løfte fram flere gode og stabile utviklingsmiljø i hele Sunnmøre. SANDS samarbeider med klubben for å gi ambisiøse jenter og kvinner samme muligheter til å satse som det finnes på herresiden.