Advokater | Advokatfullmektiger - Bergen

Ønsker du å jobbe med oppkjøp og fusjoner (M&A), skatterett eller entreprise? Til vårt kontor i Bergen søker vi advokater med erfaring innen disse fagområdene.

 

Hvem ser vi etter? 

Du har fortrinnsvis 1-3 års relevant erfaring fra privat eller offentlig virksomhet og ambisjoner som forretningsadvokat. Du kan også være nyutdannet jurist med spesiell interesse for fagområdene.

Vi ser etter deg som har sterke faglige kvalifikasjoner. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, også på engelsk. Du evner å jobbe selvstendig, men er også en positiv lagspiller med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Du har interesse for næringslivets forretningsmessige problemstillinger og evner å sette jussen inn i en kommersiell kontekst. Som person er du initiativrik og engasjert, og vil gi det lille ekstra for at teamet skal skape resultater for klienten. Og ikke minst – du er «hel ved» 

Gode grunner til å velge SANDS

Hos oss blir du del av et dynamisk firma i utvikling. Du får jobbe med varierte og utfordrende oppgaver i et nasjonalt og faglig anerkjent kompetansemiljø. Vi har en flat struktur og du vil få gode utviklingsmuligheter gjennom ansvar, teamarbeid og veiledning av engasjerte kolleger med spisskompetanse på sine fagfelt.  

Kulturen hos oss er preget av et sosialt og inkluderende miljø med stor vekt på utvikling, tillit og ansvar. Selv om det er høyt arbeidstempo og det kreves mye av oss, legger vi vekt på at det skal være gøy på jobb. Vi tror at medarbeidere yter best når de trives.  

Høres dette spennende ut? I så fall vil vi veldig gjerne høre fra deg.   

Fagområdene i SANDS

Fusjoner og oppkjøp er et komplekst juridisk felt der SANDS tilbyr kommersiell og effektiv juridisk rådgivning til norske og internasjonale klienter. Vår M&A-gruppe bistår industrielle og finansielle aktører gjennom hele transaksjonsprosessen, fra strategi og planlegging via due diligence og forhandlinger til gjennomføring og integrasjon. Sammen med vårt granskingsteam bistår vi også med transaksjonsrettede granskinger.

Våre skatterådgivere gir råd til norske og internasjonale selskaper og investorer. SANDS har særlig kompetanse innen strategisk skatterådgivning, skattemessige forhold knyttet til M&A, internasjonale forhold og rettstvister. Våre skatterettsadvokater har omfattende erfaring med kontroll-, klage- og tvistesaker mot staten, og har ført flere prinsipielle saker for Høyesterett.

Vi er et av Norges ledende advokatfirmaer innen entrepriserett og bistår nasjonale og internasjonale aktører innen bygg og anlegg, herunder infrastruktur. Våre advokater innen entreprise har fokus på hele livssyklusen i et entrepriseprosjekt fra prosjektutvikling og kontraktsinngåelse til sluttoppgjør og tvistebehandling.

Du er velkommen til å lese mer om fagområdene på våre hjemmesider.

Send inn din søknad her

Kontaktinformasjon 

Har du spørsmål om stillingene er du velkommen til å kontakte partner/advokat Olav Egil Midtgaard | oem@sands.no | +47 41 91 67 27 eller partner/advokat Ulf H. Sørdal | uso@sands.no | +47 41 91 67 17.  

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR-konsulent Emilie Røkås.

Kjønnsbalanse og mangfold

I SANDS er kjønnsbalanse og mangfold en strategisk prioritering. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett hvem man er og hvor man er i livet.