Advokat | Tromsø

SANDS er i vekst og til vårt kontor i Tromsø søker vi advokater med erfaring til et bredt spekter av våre fagområder, som arbeidsrett, entreprise, generell kontraktsrett og prosedyre.

I SANDS vil du være del av et av landets største forretningsadvokatfirmaer. Med advokatkontor i hele syv av landets største byer kan vi kombinere lokal kunnskap, bransjekunnskap og juridisk fagkunnskap på en måte få andre advokatfirmaer kan. Ved hjelp av lokal kunnskap om regionens næringsliv og offentlige virksomhet samt solide fagkunnskaper innenfor de enkelte juridiske fagområder, har vårt kontor i Tromsø bygget en solid klientportefølje i regionen. I SANDS får du muligheten til å jobbe med noen av Norges fremste advokater, samtidig som du får en bred og allsidig utvikling i advokatrollen. 

Hvem ser vi etter? 

Vi ser etter deg som har juridisk embetseksamen/master i rettsvitenskap, og sterke faglige kvalifikasjoner.  Du har erfaring som advokat/advokatfullmektig eller spesifikk spisskompetanse innen ett eller flere av fagområdene. 

Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne. Du evner å jobbe selvstendig, men er også en positiv lagspiller med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner.  Du har interesse for jussens kommersielle sider og næringslivets forretningsmessige problemstillinger. 

Som person er du nøyaktig, strukturert og engasjert, og du vil gi det lille ekstra for at teamet skal skape resultater for klienten. Og ikke minst – du bidrar til et positivt arbeidsmiljø rund deg.

Gode grunner til å velge SANDS

Hos oss blir du del av et dynamisk firma i utvikling. Du får jobbe med varierte og utfordrende oppgaver i et nasjonalt og faglig anerkjent kompetansemiljø. Vi har en flat struktur og du vil få gode utviklingsmuligheter gjennom ansvar, teamarbeid og veiledning av engasjerte kolleger med spisskompetanse på sine fagfelt.  

Kulturen hos oss er preget av et sosialt og inkluderende miljø med stor vekt på utvikling, tillit og ansvar. Selv om det er høyt arbeidstempo og det kreves mye av oss, legger vi vekt på at det skal være gøy på jobb. Vi tror at medarbeidere yter best når de trives.  

Høres dette spennende ut? I så fall vil vi veldig gjerne høre fra deg.  

Søknad og prosess

Send inn din søknad her.

Tiltredelse vil være etter avtale.  

Vil du vite mer?

Ta kontakt med partner og advokat Espen Johannessen | ej@sands.no | 77 61 78 15

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR Manager Anna Tjomsås | atj@sands.no | 22 81 45 78

Kjønnsbalanse og mangfold

I SANDS er kjønnsbalanse og mangfold en strategisk prioritering. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett hvem man er og hvor man er i livet.