Advokat | Advokatfullmektig Entreprise - Trondheim

Til vårt kontor i Trondheim ser vi etter en forretningsorientert advokat eller advokatfullmektig med erfaring fra advokatfirma eller stilling som internjuridisk rådgiver i bygg- og anleggsbransjen.

Hos oss vil du bli del av et av landets største og tyngste miljøer for entrepriserett. Vi jobber med hele livssyklusen i et entrepriseprosjekt, fra kontraktsinngåelse og forhandlinger til konfliktløsning og sluttoppgjør. Vi bistår entreprenørsiden, byggherrer, leverandører og rådgivningsfirmaer, samt internasjonale aktører som ønsker å ta en posisjon i det norske markedet. Våre advokater har også vært sentrale i utvikling og moderniseringen av norsk entrepriserett, og har bidratt sterkt til digitaliseringen av byggeprosesser.

Lokal kunnskap er avgjørende i mange entrepriseprosjekter. Som del av vårt team i Trondheim vil du bli en viktig rådgiver for både sentrale aktører i Midt-Norge og nasjonale aktører.

Hvem ser vi etter?

Vi ser for oss at du har to til fem års relevant erfaring. Du har sterke faglige kvalifikasjoner, ambisjoner og en kommersiell grunnholdning. Som person er du initiativrik og engasjert. Du evner å jobbe selvstendig, men er også en positiv lagspiller med gode kommunikasjonsevner. Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner, og vil gi det lille ekstra for at teamet skal skape resultater for klienten. Og ikke minst – du er «hel ved».

Vi har også et bredt tilfang av prosesser for både de ordinære domstolene og for voldgift. Har du interesse for prosedyre vil du derfor ha god anledning til å få bevilling hos oss.

Gode grunner til å velge SANDS

Hos oss blir du del av et dynamisk firma i utvikling. Du får jobbe med varierte og utfordrende oppgaver i et faglig anerkjent kompetansemiljø. Vi har en flat struktur og du vil få gode utviklingsmuligheter gjennom ansvar, teamarbeid og veiledning av engasjerte kolleger med spisskompetanse på sine fagfelt.

Kulturen hos oss er preget av et sosialt og inkluderende miljø med stor vekt på tillit, frihet under ansvar og utvikling. Selv om det er høyt arbeidstempo og det kreves mye av oss, legger vi vekt på at det skal være gøy på jobb. Vi tror at medarbeidere yter best når de trives.

Høres dette spennende ut? I så fall vil vi gjerne høre fra deg.

Søknadsfrist: Snarest. Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Send inn din søknad her

Vil du vite mer? 

Ta kontakt med partner og advokat Frode Henning Antonsen | fha@sands.no | 480 16 508

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR-direktør Hege Gaaseide | hga@sands.no | 22 81 45 23

Kjønnsbalanse og mangfold

I SANDS er kjønnsbalanse og mangfold en strategisk prioritering. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett hvem man er og hvor man er i livet.