Advokat/advokatfullmektig – Bergen

Vi ser nå etter flere kollegaer til vårt kontor i Bergen, fortrinnsvis med erfaring innen ett eller flere av fagfeltene M&A, transaksjoner og skatterett.

Du har gjerne erfaring fra privat eller offentlig virksomhet, men også nyutdannede blir vurdert. Du har sterke faglige kvalifikasjoner, en kommersiell forståelse og et ønske om å om å bidra til å videreutvikle en voksende portefølje. Som person er du initiativrik og engasjert, og har sterke ønsker om å utvikle deg som forretningsadvokat. Du er effektiv, strukturert, samarbeidsorientert og har gode kommunikasjonsevner. Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner og vil gi det lille ekstra for at teamet skal skape resultater for klienten.

Næringslivet i Bergen har mange aktører som krever spesialisert advokatbistand. SANDS bistår mange av de største virksomhetene, og du vil jobbe med spennende og utfordrende saker for sentrale aktører i norsk næringsliv. Vi er et nasjonalt miljø der vi arbeider på tvers av våre syv kontorer og i team med dedikerte og engasjerte kollegaer.

Som medarbeider vil du få spennende muligheter til å bygge kompetanse og karriere i et miljø i vekst. Du vil bli en viktig rådgiver for næringslivet i Bergen med ønske om å finne tydelige og praktisk rettede løsninger.

Tiltredelse: Etter avtale

Søknadsfrist: Fortløpende

Send inn din søknad her

Har du spørsmål om stillingene, er du velkommen til å kontakte partner/advokat Olav Egil Midtgaard (oem@sands.no, +47 41 91 67 27) eller partner/advokat Ulf H. Sørdal (uso@sands.no, +47 41 91 67 17).  

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR-manager Ann-Kristin Thømt (ath@sands.no, +47 95 77 46 41).

Vi gleder oss til å bli bedre kjent med deg og ditt engasjement for faget!