Advokat | Advokatfullmektig Bank & Finans - Oslo

Til vårt kontor i Oslo ser vi etter en forretningsorientert advokat eller advokatfullmektig med erfaring og ambisjoner innen bank og finansiering.

Hos oss vil du bli del av et ambisiøst team med bred kompetanse på tvers av kapitalmarkedene, både innen egenkapital, gjeld og hybridkapital. Våre klienter omfatter både norske og utenlandske banker og finansinstitusjoner, meglerhus, norske og utenlandske selskaper med behov for finansiering, private equity- og venture-fond, hedgefond, samt børsnoterte selskaper.

Hvem ser vi etter? 

Vi ser etter deg som har to til fem års relevant erfaring. Du har sterke faglige kvalifikasjoner, klare ambisjoner og gode kommersielle evner. Som person er du initiativrik og engasjert. Du evner å jobbe selvstendig, men er også en positiv lagspiller med gode kommunikasjonsevner. Du trives i kompetansemiljøer med høyt spesialiserte fagpersoner, og vil gi det lille ekstra for at teamet skal skape resultater for klienten. Og ikke minst – du er «hel ved».

Gode grunner til å velge SANDS

Hos oss blir du del av et dynamisk firma i utvikling. Du får jobbe med varierte og utfordrende oppgaver i et faglig anerkjent kompetansemiljø. Vi har en flat struktur og du vil få gode utviklingsmuligheter gjennom ansvar, teamarbeid og veiledning av engasjerte kolleger med spisskompetanse på sine fagfelt.

Kulturen hos oss er preget av et sosialt og inkluderende miljø med stor vekt på tillit, frihet under ansvar og utvikling. Selv om det er høyt arbeidstempo og det kreves mye av oss, legger vi vekt på at det skal være gøy på jobb. Vi tror at medarbeidere yter best når de trives.

Høres dette spennende ut? I så fall vil vi gjerne høre fra deg.

Søknadsfrist: Snarest. Søknader vil bli vurdert fortløpende.

Send inn din søknad her 

Vil du vite mer? 

Ta kontakt med partner/advokat Christian Berg Meland | cbm@sands.no | 922 05 049

Har du spørsmål om søknadsprosessen, kan du kontakte HR-direktør Hege Gaaseide | hga@sands.no | 22 81 45 23

Kjønnsbalanse og mangfold

I SANDS er kjønnsbalanse og mangfold en strategisk prioritering. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett hvem man er og hvor man er i livet.