Advokatfullmektiger/advokater til vårt kontor i Oslo

SANDS er i vekst og til vårt kontor i Oslo søker vi advokatfullmektiger og advokater til et bredt spekter av våre fagområder, som bank og finans, oppkjøp og fusjoner (M&A), eiendom, EU/EØS og konkurranserett, energi/shipping & offshore, teknologi og innovasjon.

Hvem ser vi etter? 

Du kan være nyutdannet jurist med ambisjoner om å bli forretningsadvokat. Du kan også ha erfaring med en etablert fagprofil og/eller spesifikk spisskompetanse.  

Vi ser etter deg som har sterke faglige kvalifikasjoner. Du har god muntlig og skriftlig fremstillingsevne, også på engelsk. Du evner å jobbe selvstendig, men er også en positiv lagspiller med gode kommunikasjons- og samarbeidsevner. Du har interesse for næringslivets forretningsmessige problemstillinger og ønsker å få innblikk også i jussens kommersielle sider. Som person er du initiativrik og engasjert, og vil gi det lille ekstra for at teamet skal skape resultater for klienten. Og ikke minst – du er «hel ved». 

Gode grunner til å velge SANDS

Hos oss blir du del av et dynamisk firma i utvikling. Du får jobbe med varierte og utfordrende oppgaver i et nasjonalt og faglig anerkjent kompetansemiljø. Vi har en flat struktur og du vil få gode utviklingsmuligheter gjennom ansvar, teamarbeid og veiledning av engasjerte kolleger med spisskompetanse på sine fagfelt.  

Kulturen hos oss er preget av et sosialt og inkluderende miljø med stor vekt på utvikling, tillit og ansvar. Selv om det er høyt arbeidstempo og det kreves mye av oss, legger vi vekt på at det skal være gøy på jobb. Vi tror at medarbeidere yter best når de trives.  

Høres dette spennende ut? I så fall vil vi veldig gjerne høre fra deg.   

Søknad og prosess

Søknader vil bli vurdert forløpende. Tiltredelse vil være etter avtale.  

Send inn din søknad her.

Kontaktinformasjon 

Har du spørsmål om stillingene er du velkommen til å kontakte partner/advokat Erik Lind, erl@sands.no eller partner/advokat Aksel Joachim Hageler, ajh@sands.no.

Har du spørsmål om rekrutteringsprosessen, er du velkommen til å kontakte HR-manager Ann-Kristin Thømt, ath@sands.no, +47 957 74 641. 

Kjønnsbalanse og mangfold

I SANDS er kjønnsbalanse og mangfold en strategisk prioritering. Vi oppfordrer alle kvalifiserte kandidater til å søke, uansett hvem man er og hvor man er i livet.