Oddbjørn Slinning er vår nye Managing Partner

Oddbjørn Slinning overtar stafettpinnen etter Ernst Ravnaas som Managing Partner i SANDS Advokatfirma.

Oddbjørn Slinning har vært partner i firmaet siden 2017 og er tilknyttet vår Energi, Shipping & Offshore-avdeling. Slinning var tidligere partner i Wikborg Rein, hvor han også ledet deres Japan-kontor. Slinning har møterett for Høyesterett og er en av Norges mest anerkjente advokater innen sitt felt. Han har i en årrekke vært høyt rangert i en rekke advokatundersøkelser og ble i 2020 kåret til Norges fremste advokat innenfor Shipping i Finansavisens årlige advokatkåring.

- Jeg ser frem til å bidra til at SANDS fortsetter sin spennende reise. Under Ernsts ledelse har firmaet vært gjennom en transformasjon og vi har hatt en svært positiv utvikling de siste årene. Dette er en god plattform for den videre utviklingen av firmaet som jeg ønsker å få til. SANDS skal bli det foretrukne advokatfirmaet i Norge, for næringslivet og for talenter, både advokater, forretningsstøtte og administrasjon. Jeg har klare ambisjoner for firmaets fremtid og ser frem til å sette mitt eget avtrykk på ferden videre, sier Oddbjørn Slinning.

- Det har vært spennende å lede SANDS i en tid hvor firmaet har vært gjennom en endring. Det at vi la om strategien i 2016 med fokus på å bli en totalleverandør av forretningsjuridiske tjenester førte til en opprydning i klientmassen og dette har vært avgjørende for snuoperasjonen og veksten som fulgte. Nå er tiden inne for å overlate roret til yngre krefter og Oddbjørn besitter nettopp de egenskapene firmaet trenger når vi nå satser videre med full styrke, forteller avtroppende Managing Partner Ernst Ravnaas.

SANDS er et av Norges største advokatfirmaer med 140 advokater og kontor i Oslo, Bergen, Trondheim, Stavanger, Ålesund, Tromsø og Tønsberg.